Treball de Glifing i altres amb la N.

Al llarg de tots aquests dies de pràctiques hem fet bastantes sessions de Glifing amb la N. La N. ja feia temps que havia començat amb el mètode Glifing i ja tenia el percentil relatiu al seu nivell de lectura. La meva tasca era de preparar els jocs segons el seu nivell i que anessin avançant de nivell de forma gradual. Una vegada començava el joc, jo estava present al costat del la N. i tenia un rol de guia. Tots els jocs requereixen de la persona que fa "d'entrenador" ja que ha d'anar clicant amb el botó esquerre del ratolí i si la lectura és correcte o bé amb el botó dret si la lectura és incorrecte.
Les sessions són de 30 minuts.

La meva valoració del mètode Glifing és positiva. La N. està molt motivada davant els jocs i això fa que centri tota la seva atenció a intentar respondre bé tot allò que els jocs li ofereixen.

Una vegada acabats els jocs que s'havien plantejats a la sessió, guardàvem 10 minuts per jugar a algun joc sensorial o atencional.

Altres sessions que he tingut amb la N. van estar enfocades a la lectura i la comprensió lectora de textos del nivell de lectura de la N. En aquestes sessions el meu rol era de guia. Donava eines a la N. perquè pogués solucionar les dificultats que tenia.

Comentaris